23. sraz Renault Clubu Česká republika 4.9. - 6.9.2009

23. sraz Renault Clubu Česká Republika

Vážení příznivci automobilů Renault

Dovolte abychom Vám touto cestou oznámili že ve dnech 4.-6.9.2009 (Pá,So, Ne) se uskuteční 23. sraz všech členů a příznivců Renault klubu a automobilů Renault vůbec. Sraz se bude konat v Mělníku, v autokempinku Mělník, který je pro nás v tomto termínu rezervován. Kemp se nachází přibližně 35km od Prahy. Příjezd z tohoto směru bude značený.

Nejprve krátký úvod pro ty, co s námi pojedou poprvé

Na našich srazech se scházejí lidé, kteří mají rádi auta naší značky. Je jedno, jestli mají auto nové, staré, nablýskané, zašlé, tuningový skvost nebo veterána. Dovedeme ocenit každou z uvedených kategorií. Ještě více nám ale záleží na tom, abyste se všichni dobře bavili. Vítáni jsou jak jednotlivci tak páry, mladí i dlouho dospělí a samozřejmě i rodiny s dětmi, protože i pro ně máme přichystaný program.

...a něco pro ty, kteří s námi jedou po x-té

při uplynulých srazech jste si s námi vyzkoušeli jaké to je řídit auto, které si dělá z Vašich bohulibých úmyslů měnit směr dobrý den a na každé natočení volantu má vlastní názor, vyzkoušeli jste si, jaké to je když vy hot a auto čehý, lezli jste s námi na skálu, co je hodně špičatá, vyzkoušeli jste si poslední model simulátoru opice, taky jak se jezdí zručka s žigulem, ale především (a v to pevně doufám) jste si s námi vždy užili spoustu srandy a pohody). Vždycky se snažíme, aby bylo něco nového, neotřelého. To neotřelé otřeme na sraze a na další sraz vymýšlíme zase další ptákoviny.

Jak to tedy na 23. sraze Renault Clubu bude?

Vy, co s námi jezdíte už dlouho znáte skoro všechny naše finty. Přišel čas připravit si na vás nějakou novinku. S první z nich se seznámíte hned v pátek 4.9., krátce po zahájení srazu. Vyšleme vás totiž na poněkud netradiční orientační závod, na kterém se povětšinou budete orientovat podle poněkud překvapivých instrukcí. Ano, tušíte správně, půjde především o legraci.

Orienťáku klasického se tedy dočkáte v sobotu. I ten se nám podařilo příjemně modifikovat a doufáme, že vám touto změnou uděláme radost a také trochu zaměstnáme posádku.

Ne, fakt tentokrát nebudu sdílnější. Nechte se překvapit. Podotýkám, že příjemně.

Zručka a Vaše ratolesti

V sobotu ráno, zahájíme rozpravou, po které vypuknou jízdy zručnosti, současně s nimi začne zábavní program pro děti. Po nich Vás čeká oběd a po něm spanilá jízda nekonečné řady renaultů s mezipřistáním na letišti, podobně jako na jaře. Letiště máme pronajaté pro jednu z plánovaných soutěží.  

Orienťák

V cíli obdržíte další jízdní výkaz a hurá do další akce (to samozřejmě neznamená, že jsou soutěže povinné. Kdo chce, soutěží, kdo nechce může debatovat, debužírovat, bavit se. Další akcí je modifikovaný orienťák, o němž už byla řeč shora. Snažili jsme se, abyste se při něm co nejvíc pobavili, ale také abyste viděli co nejvíc zajímavých věcí.  

Co s načatým večerem

Ti z Vás, kdo mají rádi grilování pod širým nebem nechť si na večer připraví propriety, sejdeme se u grilu a dáme si do nosu. Kdo griluje méně rád, může se uchýlit do místního stravovacího zařízení.

Neděle - vítězové a veteráni

V neděli kolem poledního, až se zotavíme z náročného večera, noci, nebo někteří rána, vypukne vyhlášení vítězů a předávání cen.

Na nedělní odpoledne pak máme připravenu veteránskou testaci pro naše veteránisty. Zájemci o testaci, nechť se před srazem ohlásí, nejlépe telefonicky nebo e-mailem.

Program:

pátek:

příjezd a ubytování, seznámení s programem srazu

20:00 slavnostní zahájení srazu

21:00 rozprava před startem a start OZ (ještě jsme mu nevymysleli jméno)

sobota:

8:00 snídaně

9:00 zahájení soutěžního dne

10:00 první jízda zručnosti a soutěž pro děti

12:30 oběd

13:30 spanilá jízda

15:00 krocení vehiklu, pokud přežije páteční orienťák a Orienťák

18.30 pokračování v soutěžích

??:00 po dojezdu do cíle: pití, povídání

neděle:

ráno, jak kdo vstane po náročné noci

12:00 vyhlášení výsledků a předání cen poskytnutých našimi partnery

14:00 klubová veteránská testace



změna programu vyhrazena

Ubytování a stravování

To nejdůležitější nakonec. Na začátku jsem psal, že máme rezervovaný pro naše potřeby kemp. Platí to obecně pro celou naši akci. Rezervaci ubytování si musíte ale každý provést sám, a to na tel čísle: 315 623 856.  Dobře Vám radím, dlouho s tím neotálejte. Jednou z možností je také rezervace přes web.

Účastnický poplatek

Účastnický poplatek je stanoven ve výši 240 Kč/auto pro členy klubu a 390 Kč/auto pro nečleny. Účastníci, kteří přijedou s vozy staršími než 25 let, mají účast na sraze zdarma (jsou zproštěni platby účastnického poplatku). Poplatek se bude vybírat v místě konání a zahrnuje možnost účastnit se všech soutěží a losování. Výsledky soutěží se započítávají do ročního hodnocení Mistr Renault. Účastníkům doporučujeme příjezd v pátek odpoledne.

Těšíme se na Vás
Partnery srazu jsou společnosti Renault ČR a.s., TOTAL Česká republika s.r.o., Brzdové centrum FERODO, Autoservis Vašenda s.r.o. Renaultdíly Vojkov, Autoavant družstvo  a další, kteří věnovali do soutěží a tomboly ceny v hodnotě mnoha desítek tisíc korun. Pod tímto odkazem naleznete pravidla pro soutěže pořádané klubem

Diskuse o sraze je zde


Viktor Kazda


Galerie


Na startu Tuning Generační setkání
Malý a velký Taky jedna ze soutěží Na ploše


Chtěl po vás někdy policicta úplatek?
Ne nikdy
Naznačil, že by chtěl
Ano, ale nedal jsem mu ho
Ano, dal jsem mu ho
Úplatek jsem sám nabídl
Při nehodě na dálnici: Odejdi mimo vozovku, na svah nebo za svodidla.