Novinky Renaultu a Dacie na českém trhu v roce 2012

V příštím roce se čeští příznivci Renaultu i Dacie mají na co těšit!

O modernizovaném Twingu, jehož prodej se rozbíhá v těchto dnech, jsme vás již informovali. Díky dobré spolupráci s P.R. oddělením Renaultu ČR jsme již získali také přehled novinek Renaultu a Dacie, na které se můžeme těšit v příštím roce. Věříme, že fanoušky těchto značek následující informace potěší.

V únoru se začne prodávat modernizovaný Scénic. Kromě osvěženého designu se toto MPV nižší střední třídy dočká také modernějších motorů. V tomto měsíci rovněž dorazí na český trh modernizovaná Laguna Coupé.

V dubnu se v českých showroomech objeví  modernizované provedení populárního hatchbacku Mégane. Rozsah změn bude podobný jako u Scénicu. O měsíc později tento vůz dostane také nový motor 1.2 TCe/85 kW. Standardně bude vybaven systémem Stop/Start.

Na jaře dorazí také nová limitovaná edice sedanu Fluence a sedmimístné provedení osobní dodávky Kangoo.

V létě se můžeme těšit na modernizované velké MPV Espace a napjatě očekávané kompaktní MPV Dacia Lodgy. Jak je u této značky dobrou tradicí, opět se má jednat o vůz s vynikajícím poměrem užitné hodnoty a ceny.

Zlatý hřeb bohatého novinkového menu přijde na podzim, kdy by měl odstartovat prodej zbrusu nové generace malého hatchbacku Clio.

Berte prosím v úvahu, že uvedený časový plán příchodu novinek na český trh je předběžný a nezávazný.





Roman Poláček


Galerie


Modernizované Twingo dorazilo do českých showroomů již na sklonku roku 2011 Miláček evropských rodin, Scénic, se v Česku začně v inovované podobě prodávat v únoru 2012 V únoru také začne prodej vylepšené Laguny Coupé


Chtěl po vás někdy policicta úplatek?
Ne nikdy
Naznačil, že by chtěl
Ano, ale nedal jsem mu ho
Ano, dal jsem mu ho
Úplatek jsem sám nabídl
Máte nějaký zajímavý návrh, dotaz nebo prostě jen chcete pokecat? Registrujte se na Renault Club forum.