36. sraz Renault Clubu - Poděbrady 16.9. - 18.9. 2016

36.sraz
Renaulťáci.




Na vědomost se dává, že 36. sraz Renault Clubu proběhne poslední letní víkend a to v Poděbradech v termínu 16.9. - 18.9. 2016 v kempu Golf.

Jako obvykle je třeba si ubytování zarezervovat přímo v kempu (zde) (Pokud při rezervaci uvedete, že jedete na sraz Renaultů, budeme mít prima přehled, kdo přifrčí ... a bude se nám lépe plánovat program)

V plánu máme jako obvykle nějaký ten orienťák či orienťáček, nějakou tu zručku (ano, ti co byli na jaře již tuší správně, nedaleké letiště je již také zarezervováno), ale hlavně spoustu srandy a naše kulišárny.

Oficiální začátek je v pátek ve 20:00, ale v kempu nás najdete již od času oběda. Doporučujeme, ale přijet v pátek odpoledne, abyste měli čas se srovnat před prvním orienťákem.

Účastnický poplatek je stanoven ve výši 290 Kč/auto pro členy klubu a 450 Kč/auto pro nečleny. Účastníci, kteří přijedou s vozy staršími než 25 let, mají účast na sraze zdarma (jsou zproštěni platby účastnického poplatku). Poplatek se bude vybírat v místě konání a zahrnuje možnost účastnit se všech soutěží a losování. Výsledky soutěží se započítávají do ročního hodnocení Mistr Renault. 

Srdečně Vás zdraví a již teď se na Vás těší tým organizátorů!

Novinky o akci najdete také na naší facebookové události zde


HonYa




Chtěl po vás někdy policicta úplatek?
Ne nikdy
Naznačil, že by chtěl
Ano, ale nedal jsem mu ho
Ano, dal jsem mu ho
Úplatek jsem sám nabídl
Desatero účastníka dopravní nehody. 5. Zraněným poskytni první pomoc.